Shenzhen United Foison technology Co, LTD adalah sebuah kilang Perkhidmatan produk kertas profesional, terlibat dalam menghasilkan komputer laporan kertas, kertas Perkhidmatan Faks, salinan kertas, kertas pelekat, Daftar tunai kertas, kertas Pos, ATM pape dan sebagainya.

 

Kilang ini telah banyak Cina dan antarabangsa maju pengeluaran alat percetakan, produk yang berkualiti tinggi dan murah, pelbagai telah selesai;


Syarikat mematuhi "berteknologi tinggi, berkualiti, kerjasama menang-menang" bagi pelanggan-pelanggan kami dengan products.and terbaru dan terbaik strategi "barang-barang berkualiti tinggi" semangat "Inovasi" untuk mempromosi pembangunan perusahaan, supaya "integriti dan pragmatik" falsafah perniagaan untuk melayani orang ramai pelanggan.

 


Inovasi dan profesionalisme adalah teras perniagaan kami. Kepuasan pelanggan adalah matlamat kami kekal. Dengan pelanggan sebagai pusat, kami sentiasa merekabentuk dan membangunkan produk berkualiti tinggi untuk memenuhi keperluan pelanggan, dan bercita-cita untuk membina perniagaan "kertas" yang berkualiti tinggi di China.

ISO 9001_副本.jpg