3 'x150''1ply Roll Paper Kertas

3 'x150''1ply Roll Paper Kertas

3-x150-1ply-offset-roll paper

Maklumat produk

ShenZhen United Foison Technology Co., Ltd   yang ditubuhkan pada 24 Julai 2008, syarikat kami terutamanya menghasilkan kertas terma, kertas mengimbangi, kertas tanpa karbon, label pelekat.Juga boleh dibahagikan kepada kertas cetak komputer, kertas faks, kertas salinan, kertas daftar haba, kertas ATM, pesanan penghantaran, sampul surat rahsia , resit, manual, halaman warna promosi, kertas perubatan dan sebagainya! Kami berhasrat untuk mencipta kertas perniagaan berkualiti tinggi Cina!


Gulung kertas offset (gulungan kertas Bond): 3 'x150''1ply gulungan kertas mengimbangi


1101.jpg3.jpg

Soalan Lazim

1. Mengapa memilih kami?

1. kami mengeluarkan dan boleh memberikan daya saing.

2. jaminan kepuasan yang berkualiti.

Tawaran percuma 3. tawaran

4.OEM dan menyesuaikan boleh didapati .

2. Bagaimanakah saya boleh membuat pesanan?

Anda boleh menghubungi mana-mana orang jualan kami untuk pesanan. Sila berikan butiran keperluan anda dengan jelas. Jadi kami boleh menghantar tawaran pada kali pertama. Untuk merancang atau perbincangan lanjut, adalah lebih baik untuk menghubungi kami dengan MSN messenger, Skype, atau cara segera lain, sekiranya terdapat kelewatan.

 

3. Bilakah saya boleh mendapatkan harga?

Biasanya kami memetik dalam masa 24 jam selepas kami mendapat pertanyaan anda.

 

4. Bagaimana saya boleh mendapatkan sampel untuk menyemak kualiti anda?

 

Selepas pengesahan harga, anda boleh meminta sampel untuk memeriksa kualiti kami. Percuma untuk sampel kosong untuk memeriksa kualiti reka bentuk dan kertas, selagi anda mampu penghantaran ekspres.

 

5. Berapa lama saya boleh mengharapkan untuk mendapatkan sampel?

Selepas anda membayar caj sampel dan menghantar kami fail yang disahkan, sampel akan siap untuk penghantaran dalam 3-7 hari. Sampel akan dihantar kepada anda melalui ekspres dan tiba dalam 3-5 hari.

 

6. Apakah syarat penghantaran anda?

Kami menerima FOB, CFR, CIF dll. Anda boleh memilih salah satu yang paling mudah atau kos yang berkesan untuk anda.Siasatan