2 1/4 ' x 200'' semula percetakan kertas haba Roll untuk mesin Pos

Kelebihan kelebihan apa yang anda ada? 1. kami manufactory, ia bermakna kita mempunyai keupayaan untuk melaksanakan Jadual pengeluaran untuk penghantaran menepati masa. 2. kita telah maju dan moden pengeluaran berikutnya dan kemudahan sokongan. 3. bagi setiap pesanan, pemeriksaan stict akan camed keluar bahagian QC sebelum...

Maklumat produk

大型现金纸的规格.png

彩色现金纸.png


现金纸的包装.png


Kelebihan

Apa kelebihan yang anda ada?

1. kami manufactory, ia bermakna kita mempunyai keupayaan untuk melaksanakan Jadual pengeluaran untuk penghantaran menepati masa.

2. kita telah maju dan moden pengeluaran berikutnya dan kemudahan sokongan.

3. bagi setiap pesanan, pemeriksaan stict akan camed keluar bahagian QC sebelum penghantaran, kualiti katil akan dapat dielakkan dalam pintu.

4. kami mempunyai Jabatan penghantaran eksport dan syarikat pengangkutan, ia bermakna kita boleh menjanjikan penghantaran lebih cepat dan membuat barang-barang yang dilindungi.

5.certificates, SGS ujian laporan dan banyak lagi dan ISO9001, jaminan serta proses pengeluaran pesanan baik dan produk yang berkualiti tinggi.

6. segera membalas, pasukan kami akan menjawab permohonan anda dalam tempoh bekerja 8 jam.

7. terperinci photoes tiap-tiap proses untuk membuat pelanggan berasa selamat.SOALAN-SOALAN LAZIM

FAQ .pngSekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila tidak teragak-agak untuk menghubungi saya, sampel percuma akan dihantar untuk penilaian anda! Saya melihat ke depan untuk jenis dan pantas jawapan anda!

Skype/WhatsAPP: + 86 15914143940

Annie@szlxf.net

支付银行.png

Siasatan