3 1/8' X230'' cetakan semula gulungan kertas haba untuk mesin Pos

3 1/8' x 230'' cetakan semula gulungan kertas haba untuk pos Mesin kelebihan apa yang anda ada? 1. kami manufactory, ia bermakna kita mempunyai keupayaan untuk melaksanakan Jadual pengeluaran untuk penghantaran menepati masa. 2. kita telah maju dan moden pengeluaran berikutnya dan kemudahan sokongan. 3. untuk masing-masing...

Maklumat produk

3 1/8' x 230'' cetakan semula gulungan kertas haba untuk mesin pos


大型现金纸的规格.png

blob.png

blob.png


Apa kelebihan yang anda ada?

1. kami manufactory, ia bermakna kita mempunyai keupayaan untuk melaksanakan Jadual pengeluaran untuk penghantaran menepati masa.

2. kita telah maju dan moden pengeluaran berikutnya dan kemudahan sokongan.

3. bagi setiap pesanan, pemeriksaan stict akan camed keluar bahagian QC sebelum penghantaran, kualiti katil akan dapat dielakkan dalam pintu.

4. kami mempunyai Jabatan penghantaran eksport dan syarikat pengangkutan, ia bermakna kita boleh menjanjikan penghantaran lebih cepat dan membuat barang-barang yang dilindungi.

5.certificates, SGS ujian laporan dan banyak lagi dan ISO9001, jaminan serta proses pengeluaran pesanan baik dan produk yang berkualiti tinggi.

6. segera membalas, pasukan kami akan menjawab permohonan anda dalam tempoh bekerja 8 jam.

7. terperinci photoes tiap-tiap proses untuk membuat pelanggan berasa selamat.


  • Panduan arahan

Maklumat Perintah Am:

Kami juga berpengalaman dalam Perkhidmatan pasaran Amerika Syarikat, pasaran Eropah dan pasaran Afrika. Sila ambil perhatian bahawa zaman membawa pengeluaran kita bergantung pada barang-barang tertentu dan kuantiti barang. Kejayaan kita berasaskan pemahaman kita semua permintaan dan jenis tarikh akhir promosi dan pemasaran. Whywe yang sentiasa memastikan bahawa tiap-tiap perintah disampaikan tepat pada masanya.
Semak di bawah untuk maklumat lanjut tentang meletakkan suatu perintah:


1. sebut harga pertanyaan-profesional.

2. mengesahkan harga, masa memimpin, karya seni, tempoh bayaran dan lain-lain.

3. kebebasan jualan menghantar invois Proforma dengan meterai kebebasan.

4. pelanggan membuat pembayaran bagi deposit dan menghantar resit Bank.

5. awal pengeluaran peringkat-memaklumkan kepada pelanggan bahawa kami telah mendapat bayaran, dan akan membuat sampel mengikut permintaan anda, Hantar gambar atau sampel untuk mendapatkan kelulusan anda. Selepas mendapat kelulusan, kami memaklumkan bahawa kami akan menguruskan pengeluaran & memberitahu anggaran masa.

6. tengah pengeluaran-Hantar gambar untuk menunjukkan baris pengeluaran yang boleh anda lihat produk anda di. Mengesahkan penghantaran anggaran masa lagi.

7. akhir pengeluaran-massa pengeluaran produk gambar dan sampel akan menghantar kepada anda untuk diluluskan. Anda juga boleh mengaturkan pihak ketiga pemeriksaan.

8. pelanggan membuat bayaran untuk baki dan kapal kebebasan barangan. Juga boleh menerima bayaran tempoh kira-kira terhadap pembayaran B/L salinan atau L/C jangka. Memaklumkan nombor Penjejakan dan menyemak status untuk pelanggan.

9. perintah boleh mengatakan "selesai", apabila anda menerima barangan dan memuaskan dengan mereka.

10. maklum balas kepada kebebasan tentang kualiti, Perkhidmatan, maklum balas pasaran & cadangan. Dan kita boleh lakukan lebih baik.


(Hubungi saya selepas membaca panduan perintah)支付银行.png

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila tidak teragak-agak untuk menghubungi saya, sampel percuma akan dihantar untuk penilaian anda! Saya melihat ke depan untuk jenis dan pantas jawapan anda!

Skype/WhatsAPP: + 86 15914143940

Annie@szlxf.net


Siasatan