80 * 60mm gulungan kertas haba atau mesin Pos

80 * 60mm gulungan kertas haba atau mesin Pos

Produk kami digunakan secara meluas di pasaraya, di kedai-kedai, Restoran, Shopping mall, Pos Mesin, Hospitaliti, runcit kedai, Gas Stesen, pemprosesan kad kredit, Mesin Slot, industri perubatan, Bank, ATM dan Pejabat building.etc.

Maklumat produk

Jenis:Gulungan kertas haba
Penggunaan:Mesin pos
Saiz:80 * 60mm,sebagai permintaan anda, kami boleh lakukan OEM saiz untuk anda. Mana-mana saiz ada disediakan.
Teras:kadbod teras; diameter teras/luar plastik: 17mm, 25mm, 34mm diameter dalaman: 13mm, 18mm, 26mm. Sebagai permintaan anda juga, apa-apa saiz.
Gram:48g ke 70g, biasanya akan 48g 50g 52g g 55 58g 60g g 65 70g; Tetapi 55g digunakan secara meluas di pasaran Amerika Utara.
Sampel:Samle percuma mungkin menghantar kepada anda untuk penilaian bila-bila masa, tetapi anda perlu menanggung kos pengangkutan.
Peneraju pengeluaran:
Biasanya 3 hari hingga 5 hari untuk 10000000rolls, ia asas mengenai kuantiti pesanan
Pembungkusan:
OEM pembungkusan, Nutural pembungkusan; Pengecutan-pembalut, hitam / biru / putih / plastik pembungkusan; Emas / perak pembungkusan kertas berkilat
Masa penghantaran:
Purata ialah 10 hari selepas menerima deposit.
微信图片_20171020181347_看图王.jpg
微信图片_20171020181430_看图王.jpg


Syarikat kami

Syarikat kami pakar dalam pembuatan kertas haba, mengimbangi kertas, kertas pelekat dan kertas carbonless. Mereka boleh dibahagikan kepada kertas komputer, fax kertas, kertas salinan, kertas haba Daftar tunai, ATM rolls, penghantaran pesanan, sampul surat sulit, resit, manual, halaman warna promosi dan sebagainya.

Kami ada banyak maju percetakan mesin yang mampu menawarkan pelanggan dengan pelbagai produk yang baik dengan harga yang kompetitif

Atas dasar semangat inovatif dan strategi kualiti, kami akan meluaskan pasaran kami dan telah mendapat reputasi yang baik dari pelanggan. Philoslphy kilang kami adalah untuk mencapai satu kerjasama menang-menang dengan produk berteknologi tinggi dan berdaya saing. Kami berjanji untuk menyediakan pelanggan kami dengan produk terbaru dan terbaik.

SOALAN-SOALAN LAZIM

S: Adakah anda perdagangan Syarikat atau pengilang?
J: kami adalah kilang.

S: berapa lama masanya anda penghantaran?
J: secara amnya ia adalah 5-10 hari jika barang-barang dalam stok. atau ia adalah 15-20 hari jika barangan tersebut tidak berada dalam stok, ia adalah mengikut kuantiti.

S: Adakah anda menyediakan sampel? Adakah ia percuma atau tambahan?
A: Ya, kami boleh menawarkan sampel percuma bayaran tetapi tidak perlu membayar kos pengangkutan.

S: Apakah terma pembayaran anda?
J: kita lakukan T/T, L/C dan Western Union, jaminan perdagangan

Jika anda mempunyai soalan lain, pls berasa bebas untuk menghubungi kami.


Siasatan